HTML

axermix

Igen, mi pereljük pertársasági formában az AXA Bankot! (Meg az Erstét is!)

Dr. Horváth Anna, az AXA I. pertársaság vezetője elmondta: „A pertársasággal azt üzenjük, hogy a devizaadósok egy része felébredt. Gondolkodik, tanul, nyomoz, kiderít, következtet, cselekszik, segíti egymást, megbízik a másikban. El mer indulni számára vadidegenekkel egyetlen közös célért, nemre, korra, felekezetre, politikai nézetre való tekintet nélkül. Semmi nem fontos, ami elválaszt, és minden értékes, ami közelebb hozhat.”

Regisztráció hozzánk: regisztracio@axermix.hu

Friss topikok

axa_2_1367337013.png_1910x1076

A mai nap ismét volt egyéni meghallgatásunk. A bírónő előtt bemutattuk, hogy az axa.hu weboldalon milyen csodálatos dokumentumok érhetőek el.

Most kívánicsian várjuk, hogy ez a dokumentum meddig marad fenn az AXA szerverén....

Mondjuk az is külön megér egy misét, hogy miért csak a "növekedés" miatt változhat? Ha csökken, akkor nem lehet a mi kamatainkat változtatni? Hogy is van ezzel a szimmetrikus szerződés dologgal?


Címkék: jelzáloghitel devizahitelesek AXA Bank HitelStaféta AXA Europe SA

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://axermix.blog.hu/api/trackback/id/tr285258180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Márta Fehér 2013.04.30. 17:54:40

Ha letörlik, akkor az is egy bizonyíték :) Sőt az aztán az igazi bizonyítéka annak, hogy azt se tudják, hogy mikor miről beszélnek

vampilla 2013.04.30. 21:28:32

Hiába törlik, el van mentve.
süti beállítások módosítása