HTML

axermix

Igen, mi pereljük pertársasági formában az AXA Bankot! (Meg az Erstét is!)

Dr. Horváth Anna, az AXA I. pertársaság vezetője elmondta: „A pertársasággal azt üzenjük, hogy a devizaadósok egy része felébredt. Gondolkodik, tanul, nyomoz, kiderít, következtet, cselekszik, segíti egymást, megbízik a másikban. El mer indulni számára vadidegenekkel egyetlen közös célért, nemre, korra, felekezetre, politikai nézetre való tekintet nélkül. Semmi nem fontos, ami elválaszt, és minden értékes, ami közelebb hozhat.”

Regisztráció hozzánk: regisztracio@axermix.hu

Friss topikok

axa_d1_1367592806.png_759x918

"A bank emlékeztetett: az ellene indított perek egyikében sem született a bankot elmarasztaló jogerős ítélet. A hitelszövetség elnöke felidézte azt is: a bank nagy részt vállalt a befektetéssel kombinált jelzáloghitelek kínálatában is. Barabás úgy véli: az új vásárlónak sokkal kedvezőbb feltételekkel kínálni a hitelt, sok kifejezéssel illethető, de semmiképpen sem tisztességes." Forrás: http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=642478

Mi pedig szeretnénk emlékeztetni az AXA Bankot, hogy ez annyiban fedi az igazságot, hogy még NEM jogerősek az ítéletek. De ez már csak idő kérdése, remélhetőleg.

 

 

 

 

 

 

Címkék: jelzáloghitel devizahitelesek AXA Bank HitelStaféta

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://axermix.blog.hu/api/trackback/id/tr805279510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása