HTML

axermix

Igen, mi pereljük pertársasági formában az AXA Bankot! (Meg az Erstét is!)

Dr. Horváth Anna, az AXA I. pertársaság vezetője elmondta: „A pertársasággal azt üzenjük, hogy a devizaadósok egy része felébredt. Gondolkodik, tanul, nyomoz, kiderít, következtet, cselekszik, segíti egymást, megbízik a másikban. El mer indulni számára vadidegenekkel egyetlen közös célért, nemre, korra, felekezetre, politikai nézetre való tekintet nélkül. Semmi nem fontos, ami elválaszt, és minden értékes, ami közelebb hozhat.”

Regisztráció hozzánk: regisztracio@axermix.hu

Friss topikok

iroda_5_blurred_1367792840.png_1058x975

Az AXA és a PSZÁF is azt mondja*, hogy nincsen semmi probléma ezekkel a kölcsönszerződésekkel. Mivel ezzel nem teljesen értünk egyet, ezért elkezdtük gyűjteni ezeket az ítéleteket. Egyelőre még csak 5 per anyaga került be az adatbázisba. Ennek nagyon prózai oka van, a vasárnap éjszakába ennyi fért bele. De a többi per is feldolgozásra kerül a hét folyamán-

* - Az AXA a legutóbbi közleményében kifejtette, hogy: "A Bank emlékeztet arra, hogy az elmúlt időszakban a devizahitel-szerződésekkel kapcsolatosan a Bank ellen indított perek egyetlen esetben sem zárultak jogerősen a Bank elmarasztalásával."

Mesteri megfogalmazás, mert csupán azt állítja hogy jogerősen nem volt elmarasztalva. Hogy nem jogerősen mi történt, arról az AXA Bank nagyon mélyen hallgat. A listát nézve, talán nem véletlenül ...

 

Címkék: jelzáloghitel devizahitelesek AXA Bank HitelStaféta AXA Europe SA

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://axermix.blog.hu/api/trackback/id/tr865283035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása